top of page

Gatavošanas meistarklase: Marseļas bujabēze Helsinku gaumē

svētd., 01. dec.

|

Rīga

Aukstā sezona ir īstais laiks, kad pieēsties zupas, tāpēc svētdien 1. decembrī no plkst. 12.00 kopā ar hidrobiologu Andri Andrušaiti virtuvē kopā gatavosim leģendāro zivju zupu bujabēzi un runāsimies par jūras labumiem. Piesakies: https://forms.gle/b64EsacGZBLSbCoR8 Ieeja par ziedojumiem.

Gatavošanas meistarklase: Marseļas bujabēze Helsinku gaumē
Gatavošanas meistarklase: Marseļas bujabēze Helsinku gaumē

Laiks un vieta

2024. g. 01. dec. 12:00 – 14:00

Rīga, Nometņu iela 64, Zemgales priekšpilsēta, Rīga, LV-1002, Latvija

Share this event

bottom of page