top of page

Zvejnieku pēcpusdiena un vimbu meistarklase Āgenskalna tirgū

Sat, 16 Nov

|

Rīga

16. novembrī plkst. 12.00 Āgenskalna tirgū ciemosies Baltijas piekrastes zvejnieki, piedāvājot savu produkciju un daloties stāstos. Šefpavārs Kaspars Jansons gatavos dažādus zivju ēdienus, tostarp mazsālītu vimbu, zivju zupu un ceptas vimbas salātus.

Zvejnieku pēcpusdiena un vimbu meistarklase Āgenskalna tirgū
Zvejnieku pēcpusdiena un vimbu meistarklase Āgenskalna tirgū

Norises vieta un laiks

16 Nov 2024, 12:00 – 17:00

Rīga, Nometņu iela 64, Zemgales priekšpilsēta, Rīga, LV-1002, Latvija

Par pasākumu:

Virtuve tiek līdzfinansēta Rīgas pilsētas Sabiedrības integrācijas programmas un Eiropas Savienības programmas “Apvārsnis 2020” projekta “In-Habit” ietvaros.

Share this event

bottom of page