top of page
Zvejnieku pēcpusdiena un vimbu meistarklase Āgenskalna tirgū
Sat, 16 Nov
|Rīga
16. novembrī plkst. 12.00 Āgenskalna tirgū ciemosies Baltijas piekrastes zvejnieki, piedāvājot savu produkciju un daloties stāstos. Šefpavārs Kaspars Jansons gatavos dažādus zivju ēdienus, tostarp mazsālītu vimbu, zivju zupu un ceptas vimbas salātus.
Norises vieta un laiks
16 Nov 2024, 12:00 – 17:00
Rīga, Nometņu iela 64, Zemgales priekšpilsēta, Rīga, LV-1002, Latvija
Par pasākumu:
Virtuve tiek līdzfinansēta Rīgas pilsētas Sabiedrības integrācijas programmas un Eiropas Savienības programmas “Apvārsnis 2020” projekta “In-Habit” ietvaros.
bottom of page